opmerkingen? print deze pagina search
home
02.06.2006 » Tijd voor het echte werk

Beste Vrienden,

Het staat in de genen geprogrammeerd wanneer je Huntington, Parkinson of Alzheimer krijgt. Als het in de sterren staat geschreven wanneer een man zijn midlife- (?life? volgens de vrouwen) crisis doormaakt, dan zijn het waarschijnlijk dat soort van kosmische stralen die zich dezer dagen meester maken van Pardaens.

Het enfant terrible van het Belgische triatlon acht de tijd rijp voor een virtuele adempauze, een e-break zeg maar. Voor ?niet nader bepaalde duur? zal de website minder vaak geupdated worden, en in elk geval minder systematisch, zoals voorheen na elke wedstrijd.

nieuws img


Welke goede reden heeft de rosse raket dan wel om zijn trouwe lezers van geregelde vakantielectuur te depriveren?

Welnu, vanaf 1 september zet ik mijn beroepswerkzaamheden verder op zelfstandige basis en kan iedereen bij mij voor bewegings- en trainingsadvies terecht. Om mij daarop voor te bereiden wil ik mijn trainingsfilosofie eindelijk eens deftig neerpennen. Inderdaad, je had het nooit gedacht, maar Pardaenske traint er NIET zomaar op los ! Ik stel voor dat we afspreken op de boekenbeurs om mij gelijk te geven. In elk geval hoop ik je op termijn nog meer lectuur te kunnen aanbieden dan ooit tevoren. We gaan ervoor !

Ondertussen schuift het triatlonseizoen al verder op. Op dit moment is het voor mezelf nog koffiedik kijken vanaf wanneer en aan hoeveel wedstrijden ik zal komen. Het is wel stilaan duidelijk dat de kosmische krachten mij op het slechtst denkbare ogenblik van het jaar hebben genekt. En toch: als ik de kans krijg, train ik volgend jaar volgens exact hetzelfde plan: na 8 jaar ?trial and error? in het triatlon, weet je immers zo stilaan wel hoe je de zaken het best aan boord legt. Ik was fier op mijn voorbereiding, en tot vr 3 weken verliep die ook geheel naar wens. Op extra-sportief vlak liep alles echter in het 100: daar sta je dan met het perfecte trainingsschema.

nieuws img


Groeten,
Karel
King of injuries
King of comebacks

Cartoons: Manu Drieghe

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}