opmerkingen? print deze pagina search
home
19.04.2006 » Van de ene kampeerplaats naar de andere

Beste Vrienden,

Ergens tussen de mondaine jachthavens van Saint-RaphaŽl en Saint-Tropez ligt het kleine dorpje Saint-Aygulf aan het azuurblauwe water waaraan onze Romeinse voorvaderen hun hart reeds verpand hadden. Anno 2006 schijnt de zon er nog steeds voor drie vierde van de tijd. Het brood is er echter doorgaans wit, de korst reeds na een halve dag caoutchou, het zogezegde bruine brood doet onwikllekeurig denken aan de kasseistenen van Parijs-Roubaix. En gedragen de automobilisten zich in BelgiŽ als gekken, dan rijdt men daar als Gekken.

nieuws img


Gezien de weersomstandigheden hebben we er dus wel 2 weken kunnen Trainen. De nadruk lag op het fietsen en het lopen, eerder dan op het zwemmen. De totale trainingsomvang houdt jullie ongetwijfeld bezig en verneem je dan ook wel ten gepasten tijde. Voorlopig kunnen we alleen maar hopen dat de kilometers en de kwaliteit die we erin gestoken hebben, vroeg of laat zullen renderen. Als de resultaten in proportie zijn tot de geleverde trainingsarbeid, dan ziet het er goed uit...

nieuws img


Het Leuvense trainingsbeestje heeft in elk geval zich eens flink kunnen uitleven. Het was dan ook een heel pakje ? om niet te zeggen een hele bak ? stress die van me afviel toen ik op de eerste zondag van het paasverlof vertrok richting ?Rťsidence du Campeur?. Het waren de eerste dagen in mijn nieuwe appartementje en die verliepen niet bepaald vlekkeloos, jammergenoeg niet alleen letterlijk. Het zal er overigens nog wel meerdere weken kamperen worden, en al is dat volgens sommigen ?de mooiste zomersport waarvan je steeds maar jonger wordt?: ik krijg er eerder grijze haren van. Geef mij maar TRIATLON.

Hij die zich stilaan eens zal gaan inschrijven voor de eerste esbattementen groet u.
Tot binnen-kort,
Charles

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}