opmerkingen? print deze pagina search
home
20.04.2005 » Laatste rechte lijn, richting "zomer"-seizoen 2005

Hoi Vrienden,

De rust aan de Zuid-Spaanse kust is wedergekeerd. Vijftien DOK-atleten maakten Almeria en omstreken onveilig tijdens het paasverlof. Het ontbijtbuffet werd massaal geplunderd tot de hoteluitbaters er wanhopig van werden. Het plaatselijke casino dacht ook een goede zaak aan ons te doen, maar niets was minder waar. De plaatselijke cafeetjes met een poolbiljart deden dat dan weer wel. Ook het strand was erg in trek bij enkele collega?s- triatleten-macho?s-zonnekloppers...

Maar vergis u niet: de missie was om er duchtig te trainen, en dat heeft niet gemankeerd! Tegen 21u30 lag zowat elke atleet al onder z?n tram, en om 8u00 ?s ochtends lagen we dikwijls al in het zwembad, m?t nota bene ook al een flink ontbijt achter onze kiezen.
Mijn eigen tellertje gaf na 14 dagen dik 1200 km fietsen aan, 160 km lopen, en 40 km zwemmen.
Mijn heupklachten werden er niet beter op naarmate de stage vorderde, maar om eerlijk te zijn begon zowat alles pijn te doen tegen het einde. Mijn heup hangt er in elk geval nog steeds aan, en naar alle waarschijnlijkheid ? mits wat oplapwerk door de kinesist ? mis ik de start van het nieuwe triatlonseizoen niet. Ik blijf in elk geval optimist, en presenteer alvast mijn wedstrijdkalendertje. Neem vlug een kijkje onder het rubriekje ?Places 2 be?!

Gegroet en tot 30 april,

de Witte Keniaan
(jaja, een nieuwe ?Nick?-name voor 2005! (genoemd naar zijn bedenker, de onvolprezen atleet Baelus, hou hem maar in de gaten...)).

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}