opmerkingen? print deze pagina search
home
02.10.2003 » De hardloper loopt over...

Geachte Fans,


Tussen de Hawaiiaanse lavavelden stijgt de temperatuur stilaan naar zijn jaarlijkse piek. Ik ben wreed benieuwd naar wat de Belgen op de Ironman ervan gaan ?bakken?. Van 18 op 19 oktober denk ik dat ik toch voor ??n keer de nacht ga doordoen om het hele gebeuren op het internet te volgen.

Op Belgische bodem zijn de laatste triatlonwedstrijden van het seizoen 2003 ondertussen allemaal beslecht, maar dat wil niet zeggen dat de atleten in (winter)slaap gevallen zijn! Het is h?t moment om weer op de dopingtrafiek te springen (voorraad indoen voor het komende seizoen), de (vee)arts te bezoeken (gezondheidscontrole), en contracten te tekenen (zonder brood op de plank (en M&M?s) zullen we vlug gedaan hebben met trainen!).
Dus ook voor Pardaens tijd om nieuwe horizonten te gaan verkennen. Karel ruilt de Antwerpse Tri- en Duatlonclub (Atriac) voor de Duursport Organisatie Kempen (DOK), bij het grotere publiek beter gekend als het Leen-Bakker-Actus team. Voor de opportunist in parasiet Pardaens was het gras natuurlijk weer groener aan de overkant. Of beter gezegd: ik hoop (maar ben er tegelijkertijd reeds van overtuigd) in mijn nieuwe nest even toffe en dynamische clubleden aan te treffen. Daarnaast geniet ik van de bezielers van het team, Ren? Hermans en Luc Boven, in elk geval materi?le en morele steun om mijn 6 jaar geleden uit de hand gelopen hobby op degelijk niveau te blijven beoefenen. Langs deze weg wens ik Ren? en Luc nogmaals te danken voor hun vertrouwen in mij. En ook al loop ik volgend jaar in een ander pakje (en nog harder), Atriac mag op mijn eeuwige sympathie blijven rekenen. Karel zal immers altijd Karel blijven: erkentelijk, eerlijk, rechtvaardig, braaf, gedreven, toegewijd, en vooral bescheiden natuurlijk.

Sportieve groeten,
Karel

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}