opmerkingen? print deze pagina search
home
13.09.2007 » Vele vragen en enkele antwoorden

Beste vrienden,

Er blijken prangende vragen te leven in de wandelgangen... Hier volgen de antwoorden !

Om te beginnen: het triatlonseizoen zit erop. De organisatoren van de kwarttriatlon van Mechelen zijn op de hoogte van mijn gebrek aan motivatie. Ik kan me (voorlopig) niet (meer) opladen om mij af te matten voor ?een goeie plaats?. Ik weet dat er andere tijden zullen komen, maar op dit moment wil ik minstens kans maken om te winnen als ik deelneem aan een wedstrijd, en/of mijn grenzen kunnen verleggen. Het deelnemersveld (een pak goeie zwemmers) en de aard van wedstrijd (stayeren) in Mechelen maken de kans op zelfs een podiumplaats minimaal. En na een stuk of 60 kwartjes weet ik ondertussen ook wel dat ik de afstand aankan... Komt daarbij nog dat de hamstrings toch nog behoorlijk tegengewerkt hebben in de jongste dagen, en dat ik de situatie aanstaande zondag niet nog eens verder wil hypothekeren. Ik wil me deze week nog wat gedeisd houden, om er dan nog 4 weken de beuk in te zetten richting marathon. Het moet en het zal lukken.
De ?puist? t.h.v. mijn bilnaad blijkt een soort "abces" te zijn, waarvoor ik de voorbije dagen antibiotica heb mogen snoepen. Het euvel lijkt me langzaam maar gunstig te evolueren.

Er leven niet alleen vragen in de wandelgangen. Ook mijn eigen bovenkamer staat ? voor de verandering ? niet stil. Ik ben er nog lang niet uit met wat voor soort sportieve uitspattingen ik 2008 zal vullen. Het broeden is er overigens niet op geminderd sinds ik eergisteren vernam dat mijn huidige sponsor zich terugtrekt uit het triatlon. Wees gerust, het laatste wat erbij is, is panikeren. Ik ben nu vogelvrij, een vrijgevochten man houdt daarvan. Ik geef mezelf nu carte blanche om mijn creativiteit de vrije loop te laten, en heb er alle vertrouwen in dat er zich in de komende weken nog verschillende opportuniteiten en oplossingen zullen aandienen.

Hij die zich (ook) in 2008 zal uitleven groet u.

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}