opmerkingen? print deze pagina search
home
28.06.2003 » Changement de programme

Geachte Supporters,

Bij dit schrijven wens ik jullie op de hoogte te brengen van enkele wijzigingen in mijn triatlonprogramma.
Buiten de reeds aangekondigde wedstrijden,
- zal Pardaens zijn vel ook duur verkopen op:
27 juli: SP 1/4 triathlon de Hollain (Antoing; start: 13u00);
24 augustus: SP 1/4 triatlon in Weiswampach (Luxemburg);
- en hij stuurt slechts zijn kat op:
3 augustus: BK 1/2 triatlon te Eupen;
7 september: BK 1/2 marathon (o.v.).

Deze aanpassingen zijn het gevolg van enkele recente inzichten. Met name afgelopen week in Brasschaat viel ik nog maar eens flink door de mand..., maar ik ben er blij om! Je mag mij niet verkeerd verstaan: ik ben geen masochist (alhoewel o.a. mijn moeder er soms aan twijfelt). Ik geloof echter dat "Brasschaat" een goede les was om mezelf er ten volle van te overtuigen dat ik op die langere afstanden niets te zoeken heb, tenzij nog wat m??r frustatie (en dat zou pas masochisme zijn)! Deze emotionele energie kan ik maar beter opsparen voor de het kortere werk, de kwarttriatlons.
Mijn fietsen is gewoonweg te zwak om een rol van betekenis te spelen op de halve (of hele) triatlons. Op dit moment denk ik zelfs dat ik te weinig "fiets-talent" (lees: kracht) heb om het zelfs met jarenlange training te kunnen compenseren. Ik trek dus voortaan resoluut de troef van de kwarttriatlon. Op de langere afstanden zullen ze mij niet snel nog terugzien (tenzij over 2 weken, in Aarschot (een wedstrijd over de ongebruikelijke 1/3 afstand), omdat het zo dicht bij huis is en ik er nu toch voor ingeschreven ben...).

Ik ben de afgelopen jaren wel vaker "op mijn bek gegaan", en dat heeft me "geen geloofwaardige naam" opgeleverd, dat besef ik. Wie echter nooit waagt, nooit wint. Als je in jezelf gelooft, kan je alleen maar sterker en slimmer worden van tegenslag. Ik ben er zelfs van overtuigd dat het noodzakelijk is om enkele veldslagen te verliezen, om uiteindelijk de oorlog te winnen!

Als dat niet gesproken is. Nog maar 31 jaar, en al zo'n wijze woorden!(?)

Hopelijk zien jullie het af en toe even goed zitten.

Hoogachtend,
Karel The Untouchable
(onkruid vergaat niet)

 

Bookmark and Share

 

naar boven


e-visible {new media solutions}