opmerkingen? print deze pagina search
home
11.07.2006

Een hele namiddag rondlopen in de IKEA vind ik vermoeiender dan een halve triatlon.
naam: Janese

I was struck by the hosteny of your posting

time 23.07.2016 02:40:07

naam: Kailee

BION I'm imepessrd! Cool post!

time 23.07.2016 02:33:24

naam: DAve

Nog niet op deze site maar wel al op 3athlon.be, ik vermoed dat Karel aan het feesten is, zijn verslag nog in een mooie vorm aan het gieten is of dat hij nog bij de dopingcontrole zit (niet simpel na een inspanning bij deze temperaturen)

Karel Pardaens heeft vandaag in Aarschot de Hageland Power Triathlon gewonnen. Pardaens maakte, zoals meestal het geval, het verschil in het lopen. Na een, naar eigen zeggen, mindere zwemproef kwam hij als 12e uit het water. De aanloopstrook naar Aarschot was 12 km wind tegen en Karel heeft daar zijn krachten gespaard. Koen Hoeyberghs ging er hard van door op de fiets en kon 3'32" pakken op Pardaens. Niet genoeg dus. De rosse raket uit Leuven stormde naar de eerste plaats en finishte in een tijd van 3u06'20".

time 16.07.2006 23:03:07

naam: Karel

Beste David,

Ik heb ooit wel deelgenomen aan duatlons maar ik vind dat de sport iets mist. Ik heb zeer veel respect voor pakweg een Benny Vansteelant: ik besef misschien zelfs als één van de zeer weinigen hoe hard de kerel kan lopen. Maar de sport heeft "het" niet, en ook op mij mist ze wat aantrekkingskracht. Zo ik al beter zou presteren in du- dan in triatlon (hetgeen ik betwijfel), dan nog kies ik voor het tweede. Er zijn honderden, misschien wel duizenden Belgen die sneller zwemmen dan ik, maar toch kan ik voldoende uit de voeten in het water om er plezier aan te beleven. Ik zou het zwemmen noch de afwisseling bij het trainen van de 3 disciplines niet meer kunnen missen.

Dank u voor de reactie.
Sportieve groeten,
Karel

time 12.07.2006 22:38:51

naam: David

Beste Karel,

Zondag zag ik je aan het werk in Kortrijk en spontaan kwam de vraag bij mij op: Waarom probeert die eens geen duatlon? Ooit overwogen om het eens te proberen of al eens geprobeerd? Kun je inschatten welk niveau je hier zou halen? ... ik denk dat je hier misschien nog hogere toppen zou scheren...

Groeten
David

time 12.07.2006 14:44:57

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}