opmerkingen? print deze pagina search
home
14.06.2006

Deze week in Flair, op p. 36: iemand die je redelijk goed zal kennen !!
naam: van marlon & co

Van het webnet geplukt: "Het Land van Karel...
Beste medelezers, Karel is een krak, op zijn krukken werd hij zondag 11de op ongeveer 350 andere hypergezonde aliens in de halve triathlon van Brasschaat. Bij aankomst deed hij de grote spagaat, gaf hij interviews in vijf talen (tegelijkertijd) en signeerde hij (zijn!) foto's, alsook ettelijke billen en borsten, het had weer geen naam, maar het was zwoel van aard.
Karel traint acht uur per dag, heeft nog een hoogstaand academisch beroepsleven, staat elke nacht om 2 uur op uit zijn sportersnest om tot 4 uur aan zijn Boek te schrijven, nee geen details, om de voorpublicatie wordt momenteel onderhandeld tussen krantenbonzen, jawel, er komt ook sex in, voor en na de wedstrijd, meestal in afgemeten porties, wel een orgietje tussendoor, dat belooft. De werktitel is "Het Land van Karel, story van een losgeslagen rosbol". Oh ja, voortaan warmt hij ook onze dames op in Flair, deze week neemt hij vagina 36 voor zijn rekening. Sorry, het moet pagina zijn.

mv (met verstomming)

time 21.06.2006 10:56:52

naam: Marlon Vanco

Meteen een abonnement op de Flair genomen, wij hebben thuis alle sexmagazines, dus waarom dat van Karel niet? Je gaat voor een sport, of niet hé.

time 20.06.2006 18:47:00

naam: Karel

Awel, Rudi, toch boeiend, niet?

time 20.06.2006 14:13:59

naam: Rudi

Body image
13 vrouwen showen hun schaamhaar
Natuurlijk, vies, vrouwelijk, onpraktisch of functioneel... Elke vrouw kijkt anders naar haar schaamhaar. Vraag je je af wat andere vrouwen ervan vinden en vooral: wat ze ermee doen? Dertien Flair-lezeressen vertellen erover én gingen op de foto. Ben jij ook bereid om ons wat meer over jouw schaamhaar te vertellen, doe dan anoniem mee aan onze enquete!

Sta jij hiertussen??? ;-))))

time 20.06.2006 10:55:23

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}