opmerkingen? print deze pagina search
home
02.06.2006

4 juni, Pinksteren, dus dat wil zeggen: Leuven effe in de ban van de triatleten...
Allen daarheen !
Info: www.tdleuven.be
naam: marlon vanco

Hoi Karel, ik wou enkel formuleren dat ik soms vrees dat je teveel hooi op je rosse vork wil tillen, je bent een sterke beer, da's geweten, maar er komt een moment dat de honingpot leeg is en dan moet je wachten op de komst van nieuwe bijtjes, enfin, genoeg sexy beeldspraak, je bent echt een onuitputtelijk onderwerp... ter zake, mbt je plotse carrière-wending, goed gedacht man, een gat in de markt, ik zag éne Wim Wouters zo ook al eens voorbij flaneren, maar jij hebt meer charisma om het in die branche te maken, ik zie in jou een flink equivalent van tonton Paul VDB, geef hem al maar eens een porretje op zijn verse weblog, hij schrijft lekker weg, zo lekker smeuïg dat ik hem ook wat ga kriebelen, té dominant is niet goed voor het forum, de koek moet verdeeld worden, Popol is te gulzig, zullen we hem wat betere manieren bijbrengen?

time 04.06.2006 15:37:29

naam: Karel

Voor één keer ben ik het niet met je eens, "Marlon".
En, die "schema's": da's ook een beetje mijn dichterlijke vrijheid in de tekst: ik zet voor mezelf namelijk nooit iets op papier, tenzij achteraf, welke trainingen ik hèb gedaan.

Toch bedankt voor de steun.

time 03.06.2006 23:01:51

naam: marlon vanco

Karel, je ligt in de brokkenpan, da's erg jongen. Echter, één tegenstrijdigheidje misschien, je schrijft over je perfecte trainingsschema, ik wil je wel geloven, maar het bleek toch niet zo perfect om je voor een blessure te behoeden. Alls we je goed lezen, wijdt je het euvel aan extra-sportieve oorzaken. Maar het gaat toch om een lichamelijke kwaal. Psychosomatiek ofzo in het spel? Of ben je gewoon te perfect, daarvoor vrezen wij, je bent een hyper-controle-freak, dat klinkt plichtsbewust (én dat ben je ook), maar waar blijft je kleine marge om dingetjes los te laten, het toeval in te bouwen, een tikkeltje onvoorspelbaarheid te laten spelen? Ontspan je, Karel, dat is wat je nu verdiend hebt, reflecteer en amuseer je eens te pletter. Aan wie heb je wat nog te bewijzen? Carpe diem en smijt je schema's weg, haal adem en denk aan de anderen, inderdaad ook professioneel, dat zal je goed doen. Geniet voortaan wat meer, rossebollend dollen bv.
Je hebt zoveel potentieel in dat sterke lijf van jou, maar geef die ziel ook eens zijn verwante deel. We zien je terug aan de start, sterker dan voordien, zeker weten. Succes kerel, versieren kan weer.

time 03.06.2006 22:55:42

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}