opmerkingen? print deze pagina search
home
28.05.2006

28 mei had voor mij één van de pakweg 10 topdagen van dit jaar moeten worden, maar het werd eerder één van de pakweg 10 baaldagen. Ja, het deed effe (heel) veel pijn vanmiddag geconfronteerd te worden met mijn collega-deelnemers aan de kwarttriatlon van Meerhout. De eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat de wedstrijd al zwaarder bezet geweest is...

Zoals gewoonlijk wel veel kwantiteit, maar verder ook "gene vette" was het in de de 20km van Brussel. Al jaren droom ik ervan om hieraan eens deel te nemen. Het moet een "machtig" gevoel geven om in de spits van zo'n gereputeerd massa-evenement te kunnen meedraaien. Als er geen nalatigheid gebeurd was met de toekenning van de startplaatsen en er zo niks als blessures bestond, dan had het vandaag gekund. Had, had, had. Maar soit.
Wel enkele opmerkelijke deelnemers in Brussel: (1) Rutger Beke met de handrem op, (2) radiomaker Koen Fillet, al enkele keren voor inspanningstesten bij mij in het kader van het marathonproject op Canvas, (3) velen van mijn ziekenhuiscollega's, waarvan ik het niet direkt zou verwacht hebben, die de benen strekten voor een goed doel: chapeau.
naam: Cedric

Kom op Karel, laat de moet niet in u schoenen zakken hé voordat je het weet ben je weer wedstrijden aan het doen en zal je frisser aan de start staan dan de meeste van je collega triatleten. Het seizoen is nog maar net begonnen, je kan nu weer geod door trainen zonder dat de studenten je in de weg zwemmen, kortom het kan niet fout gaan. Train ze en we zien ons nog wel.

Groeten Cédric

time 29.05.2006 09:16:01

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}