opmerkingen? print deze pagina search
home
30.10.2005

Wie dacht dat er in de wintermaanden ook wat haar op mijn website zou gaan staan, die heeft het mis voor. Natuurlijk heeft ook mijn electronisch alter ego nood aan wat relatieve rust, maar ik zal het nooit over mijn hart kunnen krijgen om mijn geesteskind volledig te verwaarlozen.

Ook al is het nog prima terrasjesweer, we zijn ondertussen overgeschakeld op winteruur. Voor iedereen die (1) schrik heeft in het donker, (2) wat meer binnenblijft, (3) niet weet wat lezen, en (4) toevallig ook nog ultra-ambities heeft, kan altijd al wat gaan watertanden bij de verhalen van de voorbije Spartathlon.

Ik wens jullie alvast een happy Halloween, en voor wie nog niet weet wat op de BBQ gelegd: die pompoenbrochetjes en die heksenribbetjes zijn naar verluidt de moeite !
naam: Martin Huizing

Zojuist uw stukje en reactie op de onderzoeken uit Leuven omtrent de trilplaat gelezen.

Helaas is de waarheid in Belgie nog onderbelicht als het gaat om de "trilplaat".

Er zijn namelijk meer principes dan alleen het PP principe. Van de "Galileo" is wel wetenschappelijk aangetoond dat zij werkt, ook bij topsporters.
Hoe dit komt ?
De Galileo werkt met een (gepatenteerd) kantelprincipe en werkt met de werkzame frequenties van 5 tot 30 Hz.

Toch jammer dat men in Belgie nog steeds verstoken blijft van de juiste informatie.

Ik verwijs graag naar www.galileo2000.nl voor informatie en de wetenschappelijke bewijzen.

time 12.11.2005 08:37:48

naam: DAve

Morgen, WOENSDAG 02/11, Rutger Beke op Studio Brussel. Tussen 12 en 13u stuur Thomas tijdens "Brussel-Midi" een spervuur van vragen af op zijn gast. Morgen is het de beurt aan Rutger om dit spervuur te doorstaan.

Aankondiging:
Dat het leven een hel kan zijn, daar weet triatleet Rutger Beke alles over. Vorig jaar werd hij nog beticht van doping, dit jaar werd hij schitterend vierde op de ironman in Hawaii. Caution, iron man athlete in Brussel Midi! (naar het beeld van de borden op de weg in Hawaii de voorbije weken die de chauffeurs op trainende IronMen duiden).

Info: http://www.stubru.be/stubru_master/programmas/brussel_midi/home/index.html

time 01.11.2005 18:40:28

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}