opmerkingen? print deze pagina search
home
09.10.2005

Terwijl sommige lange-afstandstriatleten nog voor de belangrijkste opdracht van het jaar staan, is het haar op de benen van anderen alweer centimetershoog aangegroeid.

Ook ik ben al aan een terugblik toe... Niet louter tekst en cijfers, maar ook grafieken en cartoons: enjoy !

naam: wim

Omer,

de max man !!!
eindelijk iemand die Karel ook verbaal de loef kan afsteken met ongelooflijke beeldspraak !

time 13.10.2005 23:10:43

naam: omer van cauwenbergh

"Karel wordt de Kerel"

Dat heb je mooi afgebeiteld, Karel, je seizoen zit nu lekker opgesnoerd in de woordenkrans. Hier past geen tegenbetoog, je verbaliteiten zijn literariteiten, maar een kwibus en een kwistenbiebel ben je wel. Hoe schoon tegendraads en 18-karaats transparant-plezant trok je de letterenstreep onder de exploten van je sportspektakelspel. Je bent een rare vogel, maar we zijn haantjesfier dat je in onze contreien rondzwemmert en fietslooprennert. Op jouw manier ben je een flitsrosse losbol, ik bedoel: je blinkt solerend van hoogartistieke aanwezigheid in de triathlonbolero.

Edoch, dappere Sjarel, ??n druppel tegenpruttel willen we je wel oplepelen. Schenk verdomme eens wat minder warmliefkozende aandacht aan je medogenloze tegenstanders. Je hebt teveel respect voor de medestrijders, je bezondigt je aan ??n-richtings-liefde. Stop dat aanbod, trek terug die andere wang. Je kan niet tegelijkertijd ?n sportkrijger ?n filantroop zijn, dat conflicteert als de hellebliksem (cfr je roodschichtige haar). Je bent een poesjeslieve Karel, weg met die aaibaarheidsfactoren. Hang eens flink het varken uit, ook (?n vooral) in de wedstrijdoorlog. Wij willen je razend voorbij zien vlammen, linke bochten eng afsnijden, godverdoeme rochelvloeken, in de dode hoeken truitjetrekje flikken, aan de Goris zijn grote peddelvoeten hangen bij het zwemmen (die voelt dat niet). Voorzie een stelletje hazen voor het lange-strepen-lopen, stayer onschuldig maar gehaaider dan een flyer-pistier en zeker de remmen bijtijds knijpdicht, dat is je verdomde plicht. Een dosis ploertigheid is zo te koop.

Enfin, we maken er een karikatuurtje van, maar schroef voortaan maar wat ballen aan je veredelde karakter, breng laagjes eelt aan op je ziel. Laat snel verdwijnen dat schrijn voor den Rutger, je adoreert en ?idolatreert?, foute boel. Je snijdt je mentaal in het eigen bleekvel. Zwijg de concurrentie opportuuntjes dood, censureer je webstek, sleep ze leepjes weg uit je correspondentie. Jij bent ?Jij, Jezelf en Karel?, dwz ?de Kerel?. Koop een blitse zonnebril (type ?R. Huyvaert?) met ingebouwde gsm, versier een blonde stoot of engageer ze voor de gelegenheid. Je imago, jongen, je buitenkant moet seksmediatieker, een makkie hoor, maar je moet wel willen. Een tipje als cadeau: loop eens langs bij het sportmodel J. Moreau. Hij heeft misschien nog wel een oorbelring op overschot, hij kan je ook leren sturen om met mysterieuze macho-blik de leegte in te turen. ?t Is van zulke details dat je het moet hebben, zo word je een kanjer. Zeker die andere rosse triathlonridder niet stijfjes blijven aanbidden, laat dat. Who the fuck is Stijn?

Beste Karel, je snapt uiteraard onze levensgrote knipoog, maar toch nog een stoute boutade, alhoewel geen fout slot: be a bad boy, Charles, beat them hard and kill them softly. Je zit tegen de top, nu pas zal je harder moeten gaan schoppen. Klop je kop op het podium!


time 13.10.2005 22:16:07

naam: Dirk L

mooi overzicht karel waar je zelf en anderen iets van kunnen opsteken. Ik twijfel niet over uw uitspraak van uw prestatie(s) volgend jaar op den halve. Het zal enkel uw conclusie van dit jaar bevestigen, en ik ben het daarmee eens. ik wacht en zie alvast mee... succes en have fun!

time 11.10.2005 22:10:59

naam: TDB

Periodisering, laat me niet lachen!
Concentratie is belangrijk en wat minder lonken naar het vrouwelijk schoon in gestroomlijnd badpak!

Alvast een pluim voor uw jaaroverzicht Karel. Het wachten waard!
Zelfs een Humo's Pop Poll verbleekt bij deze cijfers ;-)

time 10.10.2005 22:05:18

naam: Karel

Hoi Stijn,

Da's een pertinente en eerlijke opmerking, die een evenredig antwoord verdient.
Ik denk dat er voornamelijk iets scheelt aan mijn periodisering: volgend jaar las ik ergens ??n of twee rustperiodes in... in de hoop het jou tot de allerlaatste moment zo lastig mogelijk te kunnen maken ;-)

Ik wens jou in elk geval veel succes bij jouw uitdaging, maar ik wil volgend jaar een grafiekje tonen met alleen balkjes aan de bovenkant van de X-as... ;-)

Ciao,
Karel

time 10.10.2005 10:14:28

naam: stijn g

Karel, wat voor uzelf misschien een belangrijke vraag en conclusie moet zijn uit dit wedstrijdseizoen en wat het voor ons (concurrenten) naar het einde van het seizoen makkelijker maakte: Waarom is je zwemmen zoveel minder in de tweede seizoenshelft geweest??? Als je dat op niveau kan houden, ga je het ons veel lastiger kunnen maken. Als ik op fiets kan starten met 1min45, maak ik me al veel minder zorgen dan wanneer dit slechts 1min05 is zenne.

Verder wil ik graag nu al meedelen dat het voor mij een grote uitdaging en doel is, het komende seizoen of de komende seizoenen, minstens 1x u van de beste looptijd af te houden en in uw grafiekje nog eens een staafje onder de as te zien zittten.

Groeten
S.G

Groeten

time 10.10.2005 10:03:23

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}