opmerkingen? print deze pagina search
home
14.06.2005


Lang geleden dat we nog zoveel goed nieuws op ??n dag gehad hebben:
- we mogen het invullen van onze belastingsbrief nog 2 maand voor ons uitschuiven
- zodat we ons volledig kunnen concentreren op de eerstvolgende wedstrijd, die doorgaat in Brugge, en die we naar alle waarschijnlijkheid eindelijk eens "op temperatuur" gaan kunnen afwerken !!!
naam: wim

het verschil zal nog groter zijn aan het begin van de loopproef, jammer genoeg. Ik ben wel benieuwd hoe veel snelheid zijn loopbenen inboeten omdat hij "niet fris" van de fiets zal komen.
oh en by the way, duel allemaal goed, maar wel ver achter de Marino en voor de 2de plaats

time 17.06.2005 19:50:37

naam: DAve

Hey Karel

Je hebt er een mooi weekend uitgekozen om richting Belgische kust te trekken: temperaturen om en bij de 30 graden (alle dat is toch wat ze voorspeld hebben, of dat er ook gaat uitkomen is nog een andere vraag). Ideaal om ergens een terrasje te doen of lekker lui op het strand te liggen ;-)

Maar de triatlon van Brugge heeft nog 2 andere zaken die in het voordeel van de 'rosse raket' kunnen spelen:

1) maar een goeie 1000m zwemmen ipv 1500 en dus (normaal gezien) een kleinere achterstand bij het verlaten van het water. Met zo'n weer zouden ze die zwempartij beter als laatste nummer zetten als menig kopje al oververhit begint te raken ;-)

2) het gaat hier over een niet-stayer-wedstrijd en dat speelt m.i. toch nog altijd in het voordeel van de mindere zwemmers (die wel een stukje met de fiets moeten kunnen rijden he). Ook dit kan een oorzaak worden waardoor Karel met minder achterstand aan zijn favoriete onderdeel kan beginnen.

Gaan we dit keer een echt duel krijgen tussen de 2 roodharigen van Leuven (met die andere roodgepette Hoeyberghs misschien als scherprechter) en niet een 'op afstand'?

Karel, ga ervoor jongen!!

time 17.06.2005 16:33:00

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}