opmerkingen? print deze pagina search
home
26.04.2005

Zaterdag wordt in Wachtebeke het startschot gegeven van een nieuw triatlonseizoen. Zoals elk jaar begin ik eraan met verschillende vraagtekens, maar ook met de nodige ambities.
De sportwereld is een bikkelharde wereld waarin je je als atleet steeds weer moet bewijzen en het recht van de sterkste geldt. Iemand die zich dan nog in een fysiek veeleisende sport wil waarmaken wordt dan ook op meerdere vlakken tot het uiterste gedreven. Dat maakt voor mij van triatlon echter een uitdaging zoals er nergens anders ??n te vinden is. De voldoening bij succes heeft een waarde die nooit in geld kan worden uitgedrukt.
naam: stijn vossen

Karel,

Schoon gezegd! Inderdaad: onbetaalbaar...

Want wie het gevoel niet kent, begrijpt het niet en wie ooit begint met triatlon raakt verslaafd. Gelukkig ken ik dat laatste gevoel nog niet. Vraag is alleen hoe lang dat nog kan uitblijven.... (Moddervette knipoog)

time 30.04.2005 21:23:32

naam: DAve

Voor wie moest gaan kijken:

DOK1 met naast Karel ook nog Marino Vanhoenacker, Dennis Looze, Nick Marland, Kjell Verleysen, Koen Deweerdt en Jordi Meulenberg start om 16u20 in BAAN 3, met het nummer 53.

De andere grote favorieten (althans volgens het forum van de organisatie) starten eveneens om 16u20. Ze kunnen dus rechtstreeks onder mekaar uitvechten welke ploeg het sterkst is.

De grootste concurrenten:
no. 46 - LTTL1 met o.m. Luc Van Lierde
no. 48 - TDL1 met Stijn Gooris en Thiery Verbinnen

MOGE DE BESTE WINNEN

en remember: EEN TEAM IS MAAR ZO STERK ALS ZIJN ZWAKSTE SCHAKEL

time 28.04.2005 18:26:56

naam: wim

kuist uw tenen maar al uit om op de fiets een ontketende Marino te volgen

time 27.04.2005 15:44:09

 

» terug naar overzicht «

 

naar boven


e-visible {new media solutions}